Liga 1

Ghomsi așteaptă debutul la Dinamo: ”Am semnat cu o echipă mare”

Ghomsi era liber de contract după ce își încheiase contractul cu Xanthi, formația lui Răzvan Lucescu

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday 13th of September 2015 12:00

Camerunezul cel megalăudat de Rednic a început antrenamentele cu echipa și așteaptă să debuteze cît mai curînd pentru roș-albi.

Ultimul transfer al dinamoviștilor, Antonio Ghomsi, a făcut un antrenament cu "cîinii", e gata de debut și mîine dacă se va apela la el. Și dacă oficialii vor înregistra actele la timp, italo-camerunezul semnînd vineri seară cu roș-albii.

Fundașul stînga de 29 de ani a explicat ieri de ce a ales să vină în România. "Pentru mine, Dinamo este o echipă mare, într-un oraș mare. Cînd mi s-a ivit ocazia de a veni aici, am ales s-o fac din prima. Mă simt bine după doar trei zile în București, consider că am ales cum trebuie. Este o mare provocare să vin la o formație cu istorie, care este invincibilă în acest sezon. Sper ca această serie bună să mai țină mult timp de acum înainte", a comentat fotbalistul african.

Ghomsi ar putea fi folosit în actualul sezon în banda stîngă, Collins Fai, compatriotul său, urmînd să treacă înapoi în dreapta, moment în care ar dispărea din primul "11" Patrice Feussi.

"Pe Feussi îl cunosc de cînd eram copii. A fost plăcută revederea. Mă va ajuta această prietenie. I-am văzut pe jucători foarte deschiși, cred că mă voi adapta foarte repede", a mai spus jucătorul.

5.000 €este salariul lunar al lui Ghomsi la Dinamo

"Ghomsi a făcut un test fizic, 97 la sută a fost rezultatul, peste toți cei care-au venit. Deci fizic este foarte pregătit. Face foarte bine faza defensivă, se descurcă bine și în atac. Aduce echilibru, o să fie un transfer bun"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.