Tenis

Mesaj special din partea Simonei Halep pentru Pennetta: "Meriți să fii o campioană" » Serena și Șarapova au felicitat-o și ele

Articol de Gazeta Sporturilor   —  duminică, 13 septembrie 2015

Simona Halep, locul 2 WTA, a scris pe contul său de Twitter că se bucură mult pentru succesul obținut de Flavia Pennetta la US Open și a menționat că italianca merită să fie cîștigătoarea acestui turneu.

"Mă bucur mult pentru tine, Flavia Pennetta. Meriți să fii campioană la US Open, ai jucat extraordinar în aceste două săptămîni. Bucură-te de vacanță!", a notat Halep, care a fost învinsă la US Open de Pennetta în semifinale, scor 1-6, 3-6.

Serena Williams a transmis și ea un mesaj: "Felicitări, Flavia Pennetta! Sînt atît de fericită că ai cîștigat. Ai meritat. De asemenea, sînt fericită pentru drumul pe care ți l-ai ales. Îmi va lipsi zîmbetul tău".


"Ai meritat din plin trofeul!", a fost și reacția Mariei Șarapova.

Jucătoarea italiană Flavia Pennetta, locul 26 WTA, a învins-o, sîmbătă, cu scorul de 7-6 (4), 6-2, pe compatrioata sa Roberta Vinci, numărul 43 mondial, și a cîștigat US Open, cea mai importantă performanță a carierei sale. La finalul anului se va retrage din cariera de jucătoare.

Flavia Pennetta și compatrioata sa Roberta Vinci au produs surprizele turneului de anul acesta de la US Open, după ce le-au eliminat în semifinale pe Simona Halep, respectiv Serena Williams, cele mai bune două jucătoare ale lumii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.