Liga 1

După un an şi jumătate » ”Dan Păltinișanu” a fost luată din nou cu asalt de suporteri

Articol de Cornel Biholari  —  Monday 14th of September 2015 12:00

Atunci, Steaua lui Piovaccari, Gardoş sau Tătăruşanu scotea un 0-0. ACS avea apoi să retrogradeze şi să revină abia în vară în L1.

La ora 20:10, cu 50 de minute înainte de startul partidei de aseară, pe "Dan Păltinişanu" erau deja 6.000 de spectatori! Afară, cozi imense care se strecurau pe porţile arenei din Banat.

Pînă la urmă, s-au adunat circa 20.000 de fani în "centralul" de pe Bega. A treia asistenţă a sezonului în Liga 1, după derby-ul Steaua - Dinamo şi victoria roş-albastră de la Severin.

Nu mai fuseseră atîţia spectatori de aproape un an şi jumătate. Atunci, tot Steaua! Însă cu Tătăruşanu, Sînmărtean, Gardoş şi Piovaccari în teren. Scor final, 0-0.

"Aici vom fi mereu"

Alb-violeţii au strîns chiar şi de o mică galerie. E cunoscut faptul că majoritatea microbiştilor din oraş "trag" cu cealaltă grupare, ASU Poli, aflată, în acest moment, în Liga a treia.

Însă suporterii prim-divizionarei n-au părut deranjaţi. Au afişat un banner cu mesajul "Am fost aici, vom fi mereu", împrumutat, la fel ca scandările, chiar de la galeria care merge doar la meciurile echipei suporterilor :)

Croitoru amendat de Jandarmerie!

Cu jumătate de oră înaintea meciului de la Timişoara, Marius Croitoru a avut probleme cu forţele de ordine. Acesta a mers la stadion, dar n-a avut la el nici un act de identitate sau legitimaţia de jucător al lui Poli.

În momentul în care a vrut să intre pe stadion a fost oprit de jandarmi şi legitimat, dar mijliocaşul de 34 de ani a refuzat şi a început să înjure.

"Ce, mă, nu mă cunoşti? Bulangiule!", i-ar fi spus Croitoru, conform sport.ro, unui jandarm. Forţele de ordine au decis să-l ducă pe jucător la o secţie de poliţie şi l-au amendat conform legilor în vigoare.

FCSB peste tot, ACS nicăieri :)

Ieri, gazdele i-au primit pe stelişti cu denumirea "FCSB" atît pe fanioanele de la începutul meciului, cît şi pe tabela de marcaj. Fanionul a fost distribuit pe o reţea de socializare de fundaşul dreapta Claudiu Belu.

În schimb, timişorenii nu au folosit şi acronimul "ACS", prezent pe site-ul oficial al echipei, folosit mai ales pentru a deosebi echipa de gruparea susţinută de fani, ASU Poli Timişoara.

40de persoane au luat loc în sectorul destinat fanilor Stelei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.