Liga 1

VIDEO Ieșire deplasată a lui Șumudică! A ameninţat un reporter după eşecul cu Pandurii: "Să mă ocoleşti! Să nu mai vii la Giurgiu niciodată!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 September 2015

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, și-a pierdut cumpătul la interviul acordat la DigiSport, televiziune ce deține drepturile TV ale Ligii 1, după meciul cu Pandurii, scor 1-2.,

Întrebat dacă el a decis ca Boldrin să execute penalty-ul Astrei din prima repriză, deși Enache luase inițial balonul, Șumudică l-a luat la rost pe reporterul DigiSport: ”Asta te interesează pe tine acum? Asta te interesează? Ce ți s-a părut? Eu am spus să execute Boldrin, ești mulțumit?”.

Click aici pentru VIDEO!

Șumudică a fost deranjat de o nouă întrebare referitoare la Enache, care a părăsit terenul nervos fără a mai traversa terenul și a mai trece prin dreptul băncilor. În plus, pe foaia de joc Enache era trecut drept căpitanul echipei, însă banderola a ajuns la Găman.

Dacă vrei să te cerți cu mine în momentul de față greșești. Toate întrebările pe care mi le pui sînt cu tentă! Era 2-1 cînd l-am schimbat pe Enache și a ieșit prin altă parte ca să nu treacă timpul. Iar al doilea căpitan e Găman, nu Enache. Ți-am răspuns că ești frumușel așa și îmi place să-ți răspund”, a reacționat Șumudică, deși întrebările reporterului erau unele firești.

Tehnicianul a plecat direct la vestiare în momentul în care reporterul l-a întrebat dacă zvonurile despre plecarea sa la CS U Craiova îi afectează pe jucători.

Şumudică a revenit după interviu şi l-a ameninţat pe reporterul DigiSport: "De acum încolo să mă ocoleşti! Să nu mai vii la Giurgiu niciodată".

Nu e prima dată cînd Șumudică are o astfel de reacție la adresa reporterilor. În vara anului trecut, cînd era la Chiajna, a avut o ieșire nervoasă la adresa unei jurnaliste de la Look TV. (Mai multe amănunte)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.