Liga Campionilor

Il Luce a răbufnit după eşecul cu Real Madrid: "I-am dominat categoric primele 30 de minute! Real a primit două penalty-uri RUŞINOASE, n-avea nevoie de aşa ceva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 September 2015

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Şahtior Doneţk, l-a desfiinţat pe arbitrul Ivan Bebek, după partida pierdută cu Real Madrid, scor 0-4, considerîndu-l principalul vinovat pentru eşecul echipei sale.

”În primele 30 de minute am dominat destul de categoric jocul, am avut şi situaţii clare de gol. Gafa monumentală a portarului nostru a făcut ca scorul să fie 1-0. A urmat şi eliminarea lui Stepanenko. Am spus ieri că îmi doresc un singur lucru, să fim respectaţi. Mereu am fost dezavantajaţi categoric în partidele cu echipele mari. Şi anul trecut cu Bayern, Arsenal, Juventus, Manchester United.

Collina ar trebui să se gîndească bine, pentru că sînt două tipuri de arbitraj. Nouă ne acordă imediat cartonaş galben, echipelor mari nu. Este incredibil ce penalty-uri au primit. La primul penalty jucătorul nostru e lovit în spate, nu în mînă. La al doilea face henţ întîi jucătorul de la Real. Nu poţi, ca arbitru, să judeci fazele în funcţie de public. Practic, publicul a dictat al doilea penalty. După aceste faze a fost uşor pentru ei”, a spus Mircea Lucescu.

”Îmi pare rău că fac astfel de comentarii. Real Madrid e o echipă mare, îi felicit. Îmi exprim încă o dată nedumerirea că o astfel de brigadă arbitrează în Champions League. Real Madrid nu are nevoie de un astfel de ajutor. Îmi aduc aminte că am păţit la fel şi cu Barcelona”
Mircea Lucescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.