Liga 1

Florin Marin încearcă să gestioneze entuziasmul timișorenilor după succesul cu Steaua

Articol de Cornel Biholari  —  miercuri, 16 septembrie 2015

ACS Poli a înregistrat trei succese la rînd cu Florin Marin pe bancă. Tehnicianul bănățenilor a explicat că în săptămîna jocului cu cealaltă nou promovată, FC Voluntari, încearcă să le mai domolească entuziasmul jucătorilor de după victoria, 1-0, cu Steaua.

“Nu este uşor, există această stare de bucurie, fericire, că am cîştigat cu Steaua. Am încercat să gestionez bine situaţia. Voluntari e o echipă bună, în unele meciuri meritau mai mult. Trebuie să ne păstrăm concentrarea, să ne păstrăm echilibrul ca să ne putem impune. Au jucători cu experienţă mare, echipa a jucat bine chiar dacă au pierdut la o diferenţă mare la Viitorul (n.r. 0-3).

Scorul nu e corect. Puteau să şi întoarcă rezultatul. Au şi transferat jucători care arată bine, Mihai Costea, Goossens. Stoican ştie să-şi motiveze bine jucătorii. Pancu e un fotbalist de calitate, un marcator, chiar dacă nu intră titular. E un jucător periculos”, a declarat Florin Marin.

Florin Marin crede că, valoric, echipa sa poate ajunge în postura de participantă la play-off. “Au demonstrat că sînt jucători care au potenţial. Fiecare meci îl tratăm cu maximă seriozitate. Valoarea lotului dă posibilitatea să mă gândesc la play-off. Echipa merită”, a conchis tehnicianul lui ACS Poli.

Partida FC Voluntari - ACS Poli se dispută vineri, de la ora 18.30 (Dolce Sport, Look TV și Digi Sport 1). Meciul va fi și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.