Liga 1

Amendat cu 5.000 €? Pe Matei îl așteaptă nu doar o suspendare record, ci și reținerea unei cote din salariu pentru că a scuipat cu CFR-ul

Articol de Ionel Luţan  —  Thursday 17th of September 2015 12:00

Cosmin Matei va fi sancționat de către conducerea clubului, iar mîine va afla și verdictul Comisiei de Disciplină

Zile negre pentru Cosmin Matei. Decarul care tocmai primise banderola de căpitan l-a scuipat pe Alexandru Păun în eșecul cu CFR Cluj, 0-2, și a primit cartonașul roșu direct. Comisia de Disciplină va judeca mîine cazul mijlocașului de 23 de ani, fotbalistul urmînd să plătească și intern, în sensul că-l paște o amendă considerabilă din partea conducerii.

Conform Regulamentului disciplinar al FRF, Matei riscă între 6 și 12 meciuri de suspendare, iar șefii i-ar putea administra o sancțiune financiară severă, chiar și jumătate din salariul lunar, cifrat la 5.000 de euro lunar. Astăzi se va stabili cuantumul amenzii pentru gestul nesportiv.

"Este reprobabil gestul lui Matei. Un gest foarte urît, impardonabil, nu există circumstanţe la gesturile acestea. Este pasibil de o amendă", a reacționat Ionuț Negoiţă.

"Dacă vede cineva rezumatul meciului sau aude că au fost trei cartonaşe roşii plus antrenor trimis în tribună, ar crede că a fost un meci foarte dur, dar nu a fost cazul. Noi ne ştim greşelile, ni le asumăm, încercăm să le remediem"
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.