Nationala

Pițurcă spune TOT! Motivele plecării de la Al Ittihad și națională + cum putea rămîne selecționer și ce salariu a cerut

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 septembrie 2015

Victor Pițurcă a vorbit despre plecările de la Al Ittihad și echipa națională, însă nu a uitat nici de relația cu Răzvan Burleanu. 

"La Al Ittihad cuiva nu i-a plăcut de mine. Acolo conduce fratele președintelui. Iar eu eram prieten doar cu președintele și cu finanțatorul. Nu s-a vrut cun club profesionist. Ne-am despărțit și asta a fost. Cu banii au fost probleme. Nu-mi primisem banii din salariu și nici clauza de reziliere. Am fost la TAS, mi-a fost dată doar o parte din bani. Nu au fost foarte mulți. Am fost cu un staff numeros și toți trebuiau plătiți. Pe tot parcursul perioadei am dat bani staffului, eu am rămas cel neplătit.

Cînd am fost să reziliez, nu știau pe cine vor să aducă. Probabil impresarul lui Boloni i-a contactat pe ei. Nu m-a deranjat faptul că a mers el acolo. Chiar îmi pare bine.

Nu îmi pare rău nici că am plecat la echipa națională. Acum spun asta, dar atunci mi-a părut rău. Lăsam o muncă în urmă", zis Pițurcă la Dolce.

...despre Burleanu: "El cînd a venit la FRF a venit cu o idee preconcepută. Nu mă cunoștea. Nu era normal ce mi se întîmpla. Eu am vrut să plec pînă la urmă. Nu înțeleg de ce Burleanu nu a răspuns corect presei și nu a spus exact de ce am plecat. Și el și-a dorit să plec, la început, apoi mie mi s-a ivit ocazia să plec și am vrut și eu. Dacă mi se mărea puțin contractul, poate rămîneam. Eu luam 40 și ceva de mii de euro pe lună, dacă îmi dădeau vreo 60.000 pe lună, cred că rămîneam. Nu era cine știe ce"

...despre Iordănescu: "M-a surprins numirea lui. Nu credeam că va accepta. El nu mai antrenase de 10 ani. Dacă a revenit în fotbal, înseamnă că și-a dorit lucrul ăsta"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.