Campionate

GALERIE FOTO Refugiatul sirian trîntit de jurnalista maghiară a ajuns în Spania » Va fi antrenor la Getafe

+3 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 septembrie 2015

Zilele trecute, un filmuleț cu o jurnalistă maghiară care îi punea piedică unui refugiat sirian cu băiatul lui în brațe facea încojurul lumii. Vezi aici video

Acum, Osama Abdul Mohsen și fiul acestuia de 7 ani au ajuns în Spania, unde sirianul va avea ocazia să antreneze la o școală de fotbal din Getafe.  După ce i-au văzut povestea, Centrul Național de Formare a Antrenorilor a decis să îl ajute pe sirian și pe familia acestuia. Refugiatul a primit un apartament în Madrid, unde va locui alături de restul familiei, care pentru moment se află în Turcia.

În plus, fiul acestuia, Zaid, va fi legitimat la grupele de juniori ale celor de la Getafe. Înainte de a pleca din Siria, Osama Abdul Mohsen a fost antrenor în prima ligă, pregătind echipa al-Fotuwa SC, potrivit presei din Spania.

"Sîntem un centru de antrenori și este datoria noastră să îi ajutăm pe cei care lucrează în acest domeniu", a spus Conrado Galan, șeful Centrului Național de Formare a Antrenorilor

"Noi lucrăm cu echipa Getafe, așa că Mohsen poate antrena, avînd în vedere experiența lui. Și Zaid poate juca pentru Getafe, și poate ajunge la un club mai mare", a spus Sara Hernandez, primarul din Getafe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.