Campionate

Fotbaliști celebri care au trecut prin momente cumplite » Martori la crime, victime ale unor accidente care au lăsat urme adînci, citește 5 povești demne de scenariu de film

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 septembrie 2015

 Sînt fotbaliști de succes, dar au trecut prin momente îngrozitoare. Blaszczykowski și-a văzut tatăl ucigîndu-i mama, Cuadrado a fost martorul unui atac armat în urma căruia tatăl său a murit. Sînt doar două dintre dramele starurilor din fotbal. 

Jakub Blaszczykowski

Cînd avea 10 ani, mijlocașul polonez și fratele său au văzut cum tatăl lor a înjunghiat-o pe mama lor. A vrut de mai multe ori să renunțe la fotbal, dar unchiul său, fost fotbalist, l-a convins să continue.

Carlos Tevez

Un vas cu apă fierbinte i-a căzut pe față și pe gît cînd avea doar 10 luni. Neștiind ce să facă, părinții lui l-au acoperit cu un prosop, lucru care a înrăutățit situația, lipindu-i-se de piele. Ușor, ușor s-a recuperat. Cînd avea 5 ani, tatăl său a fost ucis cu focuti de armă, iar mama l-a abandonat. În 2014, tatăl adoptiv al fotbalistului a fost sechestrat timp de 8 ore.

Cuadrado

Avea 4 ani cînd un grup de bărbați înarmați au dat buzna în casă. Nu-și amintește decît cum mama sa îi striga să se ascundă sub pat și cum l-a văzut apoi pe tatăl său ucis de gloanțe. Copil fiind, obișnuia să joace fotbal pe stradă, alături de prieteni. Într-o zi a fost lovit de un camion, fără repercusiuni grave. Mama lui a decis atunci să îi ascundă ghetele de fotbal. El a continuat să joace însă.

Mario Balotelli

S-a născut cu grave probleme de sănătate, iar părinții lui naturali, din Ghana, au decis să se mute la Brescia pentru a căuta o soluție pentru a-l ajuta. Starea lui nu s-a îmbunătățit însă, iar Mario și-a petrecut primii doi ani din viață prin spitale. Părinții lui au decis să-l lase în grija serviciilor sociale, pînă cînd o familie l-a adoptat și încet, încet problemele au dispărut. I-a plăcut de mic fotbalul, iar la 16 ani a fost cumpărat de Inter.

Franck Ribery

Franck avea doar doi ani cînd a suferit un grav accident rutier. Era cu tatăl său în mașină și a fost proiectat prin parbriz, iar impactul i-a lăsat urme adînci pe față. A fost victima glumelor altor copii din cauza cicatricelor, dar asta l-a făcut mai puternic. Un puști problematic, care juca toată ziua fotbal pe stradă. A fost exmatriculat și a trebuit să se angajeze în construcții pentru a se întreține. A continuat să joace fotbal, iar în 2002 a cunoscut-o pe soția sa și s-a schimbat total. A decis să păstreze semnele accidentului din copilărie, deși avea posibilitatea să ascundă urmele de pe față.

sursa: marca.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.