Campionate

FOTO Cel mai frumos tricou făcut vreodată pentru o echipă de fotbal! Gest superb al scoțienilor de la Hearts pentru fanii care au salvat echipa de la faliment

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 septembrie 2015

Nu e nimic mai rău pentru un fan decît să-și știe echipa în dificultate. Și nu e nimic mai frumos pentru un fan decît să simtă că a pus umărul la binele echipei.

Clubul Heart of Midlothian a fost la un pas de colaps în sezonul 2013-2014, iar suporterii n-au stat cu mîinile în sîn. Au ajutat echipa după retrogradare, iar Hearts a revenit în acest sezon în prima ligă scoțiană. Clubul avea datorii de 25 de milioane de lire sterline cînd patron era omul de afaceri lituanian Vladimir Romanov.

Ann Budge a preluat controlul în mai 2014 asupra clubului cu ajutorul fanilor și se așteaptă ca, pînă în 2019, Foundation of Hearts, care are în prezent peste 8.000 de membri să preia controlul asupra echipei.

Sprijinul fanilor în cea mai dificilă perioadă a formației scoțiene n-a fost trecut cu vederea. Ca semn de mulțumire a fost creat un tricou-tribut, cu numele tuturor membrilor Foundation of Hearts care au contribuit financiar pentru a ajuta echipa.

"Toți cei de la club care au fost implicați în crearea acestui tricou sînt încîntați de produsul final. A fost vorba despre un efort al clubului împreună cu Fundația pentru a face ceva care cu adevărat să arate contribuția fanilor", a spus Ann Budge, președintele clubului.

Foundation of Hearts a fost creată în 2013

Noul tricou va fi disponibil în magazine din 15 noiembrie, iar jucătorii îl vor purta începînd din decembrie 2015 sau ianuarie 2016.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.