Liga 1

EXCLUSIV 3 povești fabuloase ale unuia dintre cei mai importanți atacanți dinamoviști » Cum l-a pus Prunea să îi spele ghetele și ce ofertă i-a făcut Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 septembrie 2015

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă un interviu cu Adrian Mihalcea, unul dintre cei mai importanți atacanți ai anilor 2000 de la Dinamo.

Adrian Mihalcea a povestit mai multe întîmplări din cariera sa la Dinamo și cum a fost ofertat de Gigi Becali.

OFERTA LUI GIGI BECALI

"Eram odată la o terasă cu Dan Alexa, care parcă semnase un precontract sau ceva de genul acesta cu Steaua, mă rog, și cu încă cîțiva jucători. La un moment dat a apărut în local și Gigi Becali, care mi-a spus: "Adi, te vreau și pe tine, dar tu ești prea injectat cu virusul ăsta alb-roșu. Şi tu, și Giani Kiriță sînteți prea "cîini", n-am ce să vă fac". Acesta a fost singurul contact cu o rivală, ca să zic așa".

I-A SPĂLAT GHETELE LUI PRUNEA

"Eram colegi de cameră, iar eu eram la început de drum, el era vedetă consacrată. Mi-a zis la un moment dat să îi spăl ghetele și eu am luat-o de bună. Cînd a văzut că le-am spălat, mi-a spus: "Bă, tu ești tîmpit? Am glumit cu tine, sîntem colegi, cum să faci așa ceva?". I-am zis și eu că poate o să mi le spele și el cîndva, dar asta nu s-a întîmplat".

Cum l-a făcut Dinu să marcheze din nou

"Am trecut printr-o perioadă în care nu mai reușeam să marchez deloc și din această cauză am intrat în depresie. Mister m-a simțit imediat că nu sînt în regulă și mi-a spus: "Băiatul tatii, ai trei zile de pauză în care poți să faci ce vrei, du-te unde vrei tu, nu mă interesează ce faci, nu ne suni, nu te sunăm", a spus Mihalcea pentru Gazeta Sporturilor.

69 de goluri
a marcat Mihalcea pentru Dinamo, în 181 de meciuri

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală interviul integral și află ce spune Mihalcea despre experiența în străinătate și despre perioadă petrecută la Dinamo.

Alte materiale exclusiv print:

»Povestea unuia dintre cei mai valoroși rugbyști români, al doilea din istorie cu 5 participări la CM
» Noul star al Ligii 1 crede că seamănă cu Cristiano Rolando: "Puțin talent, multă muncă"
» Bun venit în Evul Mediu! Unde joacă una dintre formațiile cu pretenții din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.