Campionate

Poarta blestemată » Messi a ratat 9 din cele 10 penaltyuri pe Camp Nou la peluza Gol Nord

Messi putea reuși hat-trick-ul dacă transforma și a doua oară de la 11 metri. Ruben (în medalion) era bătut, dar mingea s-a dus afară

Articol de Daniel Scorpie  —  Wednesday 23rd of September 2015 12:00

Eroarea de la 11 metri ce a cîntărit cel mai greu a comis-o în returul semifinalei Ligii cu Chelsea (2-2) din aprilie 2012, cînd Leo a lovit transversala, catalanii fiind eliminați.

"Penaltyurile ratate nu-l fac mai pămîntean, pentru că dă mai tîrziu două goluri și o pasă decisivă. Chiar are foarte puține în comun cu oamenii". Declarația îi aparține antrenorului Luis Enrique, iar subiectul este Leo Messi.

Eroarea argentinianului din meciul cu Levante, la 3-1, n-a contat, Barca învingînd cu 4-1, dar a confirmat o tendință. Argentinianul are o mare slăbiciune cînd execută pe "Camp Nou" la poarta dinspre peluza Gol Nord. Acolo a irosit 9 din cele 10 lovituri de la 11 metri!

Dacă duminică, în minutul 61, l-a bătut pe Ruben, la a doua tentativă (75) a șutat "peste". A fost a 15-a ratare din 65 de penaltyuri în cariera lui la Barca. Greșeala a amintit de returul cu Chelsea (2-2) din semifinalei Ligii 2011-'12, la aceeași poartă "Puricele" țintind transversala și iertîndu-l pe Cech.

"Messi va continua să execute loviturile de la 11 metri. Avem încredere deplină în el, Leo este cel mai bun"
Luis Enrique, antrenor Barcelona

65%dintre fanii care au votat la sondajul făcut de El Mundo Deportivo vor ca Messi să bată mai departe penaltyurile Barcei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.