Tenis

Seria continuă » Simona Halep a înregistrat a unsprezecea victorie consecutivă în turneele International

Simona Halep şi-a asigurat 30 de puncte WTA şi 3.400 de dolari // Foto: AFP

Articol de Roxana Fleşeru  —  Wednesday 23rd of September 2015 12:00

A doua jucătoare a lumii a învins-o în primul tur la Guangzhou pe Petra Martici cu 6-4, 6-2 și o întîlnește azi pe Timea Babos.

Simona Halep a revenit ieri pe teren. După un parcurs pînă în semifinale la US Open, românca nu a avut prea mult timp pentru odihnă și refacere. Ea a plecat în China pentru a juca la Guangzhou, un turneu de categorie International, ultima din ierarhia WTA.

Halep a decis să meargă la această competiție, după Wimbledon, atunci cînd îi lipseau victoriile, iar încrederea în tenisul său scăzuse.
Parcursul pe tărîm american a fost unul fructuos, iar Simona continuă să adune victorii. Ieri, în primul tur la Guangzhou ea a învins-o pe Petra Martici, 128 WTA, cu 6-4, 6-2.

Această victorie a fost a 38-a pe hard în acest sezon pentru Simona. În plus, Halep continuă o serie pe care a început-o la București în 2014. De la 's-Hertogenbosch 2014, românca este neînvinsă în turneele International, ea cucerind trofeele de la București și Shenzhen, anul acesta.

În partida de ieri, Simona a avut din nou coapsa bandajată, o accidentare pe care a căpătat-o la US Open, în partida din optimi de finală. Condițiile din China nu sînt tocmai cele optime pentru o vindecare rapidă.

"A fost foarte umed și foarte greu de jucat, dar a fost la fel și pentru adversara mea. Cînd ieși de pe teren învingătoare totul e bine. Sînt bucuroasă că am încheiat partida în două seturi", a spus Halep.

În turul al doilea, românca o va întîlni azi, nu înainte de ora 14:00,  pe Timea Babos, 76 WTA, din Ungaria. Ultima oară cînd s-au întîlnit s-a impus Timea, într-o partidă din Fed Cup contînd pentru Grupa I a zonei Europa-Africa.

38-6este raportul dintre partidele cîștigate și cele pierdute pe hard în 2015 de Simona Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.