Cupa Romaniei

FOTO Steaua spionează tot! Rădoi și ”secunzii” săi s-au împărțit la meciurile de Cupă pentru a urmări viitoarele adversare ale campioanei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 September 2015

Mirel Rădoi adună cît mai multe informații despre toate adversarele Stelei. Chiar dacă echipa sa joacă abia joi în Cupa României, tehnicianul campioanei a mers la Pitești să urmărească pe viu meciul dintre CSM Rm. Vîlcea și ACS Poli Timișoara.

"Roş-albaştrii" i-au întîlnit deja pe bănăţeni şi au cedat în deplasare, 0-1. Cele două echipe se vor reîntîlni în sferturile Cupei Ligii, de data aceasta pe terenul campioanei, dar Rădoi nu s-a mulţumit cu impresiile adunate din meciul direct. A mers cu "secundul" Nicolae Dică să îşi urmărească viitorul adversar şi a luat notiţe pe aproape toată durata partidei.

Vîlcea - ACS Poli n-a fost însă singurul meci pe care steliştii l-au urmărit. Dumitru Dumitriu, antrenorul principal în acte al campioanei, a asistat la partida dintre Berceni şi CSMS Iaşi, adversar pe care Steaua îl va întîlni săptămîna viitoare în campionat.

Programul Stelei în următoarea perioadă

  • 24 septembrie: U Cluj - Steaua (Cupa României)
  • 27 septembrie: Steaua - FC Voluntari (Liga 1)
  • 3 octombrie: CSMS Iaşi - Steaua (Liga 1)
  • 15 octombrie: Steaua - ACS Poli Timişoara (Cupa Ligii)
  • 18 octombrie: Petrolul - Steaua (Liga 1)

 
Foto: facebook

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.