Liga 1

FOTO Se văd primele progrese la noul stadion din Bănie » Care e stadiul lucrărilor

+6 Foto
Asa arată macheta noului stadion

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 septembrie 2015

Lucrările de construire a noului stadion din Craiova sînt în plină desfășurare, iar săptămîna viitoare se va începe turnarea fundației.

Noua arenă trebuie să fie gata pe 21 noiembrie 2016, iar zeci de muncitori lucrează pentru a finaliza la timp construcția.

"Merg acolo aproape în fiecare dimineață. Azi erau 80 de muncitori. Se lucrează deja la piloni. Ei sînt în grafic din toate punctele de vedere", a spus primarul Liga Olguța Vasilescu, potrivit gds.ro.

49.000.000 € costă noua arenă din Bănie

Întîrzieri la stadionul de atletism

Lucrările la stadionul de atletism sînt într-o întrîziere, dar se lucrează intens pentru a recupera timpul pierdut din cauza ploii.

Cu toate că sînt întîrzieri, primăria nu va aplica penalități firmei de construcție, pentru că se consideră că nu este vina lor.

"La acest stadion erau 45 de muncitori. Este o întrîrziere pentru că nu s-a putut lucra în perioada în care a ploua. Lucrarea este destul de avansată și sîntem mulțumiți. Nu avem cum să le respingem cererea de prelungire a termenului inițial. Cel mai important este ca în decembrie stadionul să fie gata", a spus primarul Craiovei.

Construirea arenei de atletism a început pe 20 mai și trebuia să se încheie pe 20 octombrie, dar construcția se va prelungi pînă în decembrie.

1.600.000 € costă stadionul de altetism

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.