Liga 1

Gigi Becali abia îl aşteaptă la Steaua, dar MM Stoica s-a făcut de rîs în faţa unei legende: "Cum te poţi baza pe aceste păreri?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 septembrie 2015

Steaua așteaptă ca Mihai Stoica să iasă din pușcărie și să-și reia activitatea de manager al clubului. MM a avut însă și un eșec important care a dus pînă la un conflict cu Miodrag Belodedici.

În 2006, pînă să împlinească 17 ani, Răzvan Ochiroşii a fost luat de Steaua şi Mihai Stoica îl anunţa ca o mare promisiune pentru viitor. Belodedici a atras însă atunci atenţia asupra carenţelor pe care le are mijlocaşul.

"Nu cred că va ajunge niciodată un fotbalist de nivel înalt. L-am urmărit la un meci, l-am văzut şi ca atitudine, dar şi ca deprinderi, sper să mă înşel, dar nu mi-a plăcut deloc şi o să vedem în viitor dacă am dreptate sau nu", a spus atunci Belo.

Afirmaţiile fostului mare libero al Stelei l-au enervat la maximum pe MM, care a reacţionat: "Şi mie mi-ar plăcea să lucrez la Steaua cu foşti mari fotbalişti, pe care să-i folosim ca scouteri, însă cum să fac asta cînd vine Belodedici şi spune ce spune despre un supertalent ca Ochiroşii? Cum te poţi baza pe aceste păreri?", a spus MM.

Cine a avut dreptate dintre Stoica şi Belo? Parcursul ulterior al lui Ochiroşii, ajuns azi la 26 de ani şi jumătate, dă răspunsul:

Traseul lui Ochiroșii

Perioada Echipa
2007 Gloria Buzău (Liga 1)
2010 Oțelul (Liga 1)
2011 Săgeata Năvodari (Liga 2)
2012 Prahova Tomșani (Liga 3)
2013 Fuenlabrada (Liga 3 Spania)
2014 Guijuelo (Liga 3 Spania)
2015 Alcorcon (Liga 2 Spania)

Citește în ediția tipărită de azi a Gazetei Sporturilor și în Gazeta Digitală care este, de fapt, cel mai bun scouter din Liga 1. Deși Steaua îl așteaptă pe MM să iasă din pușcărie, nu fostul manager este cel care vede cel mai bine jucătorii, ci un alt om pe care campioana l-a avut în curte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.