Stranieri

Alarmă Chiricheș! Stoperul ”naționalei” a pierdut echipa la Napoli: trei meciuri la rînd pe bancă

Lui Chricheș pare să nu-i priască nici în Serie A // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday 25th of September 2015 12:00

Evoluțiile oscilante, accidentările și încăpățînarea selecționerului Iordănescu de a-l folosi cu Ungaria și Grecia deși nu era complet restabilit îl costă scump pe apărătorul de 25 de ani.

Vlad Chiricheș a părăsit-o pe Tottenham în vară, plecînd la Napoli, cu speranța că va juca mai mult. Dar tocmai acum, cînd se apropie decisivele cu Finlanda și Feroe (8/11 octombrie), din preliminariile Euro 2016, "tricolorul" a pierdut primul unsprezece și la napoletani.

Miercuri seară, contra lui Carpi (0-0), în Serie A, fostul apărător al Stelei a bifat al treilea meci la rînd pe bancă, dacă-l punem la socoteală și pe cel din Europa League cu FC Bruges (5-0).

Antrenorul Sarri i-a acordat tot creditul lui Chiricheș în debutul sezonului, însă evoluțiile oscilante și problemele musculare l-au costat. Mai rău. După ultima campanie a "naționalei", cînd Iordănescu l-a folosit 180 de minute deși recomandarea clubului fusese să-l menajeze, Napoli a reacționat dur.

Sarri i-a reproșat public selecționerului că n-a ținut cont de sfatul lui. Iar după următoarea evoluție modestă a "tricolorului", cu Empoli (2-2), l-a preferat pe postul său, în centrul apărării, pe Koulibaly. Și așa a rămas.

"Chiricheș e lent atunci cînd trebuie să se întoarcă, s-a poziționat greșit la al doilea gol al lui Empoli. Nesigur atunci cînd e presat"
Agenția Calciomercato, după ultimul meci al "tricolorului"

180de minute a adunat Chiricheș în Serie A. A jucat două partide, cu Sassuolo și Empoli, din cinci posibile

7.000.000 €a plătit Napoli în august ca să-l ia pe fostul apărător al Stelei de la Tottenham

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.