Cupa Romaniei

Steaua îi poate lua lui U Cluj unul dintre cei mai buni jucători de azi: "Dețin 31% din drepturile federative pentru mine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 septembrie 2015

Căpitanul lui U Cluj, Lorand Kovacs, e mulțumit de jocul echipei sale în meciul cu Steaua, scor 0-1, chiar dacă formația campioană e cea care merge mai departe. 

"Am făcut un joc bun, dar Steaua e Steaua. Au făcut diferența în momentele cheie. Am greșit la o singură fază și ne-au taxat. Ne-am ridicat la nivelul Stelei.

În finala de anul trecut a fost diferit. Azi am jucat în fața propriului public. Am ieșit cu capul sus din această competiție. Steaua e cea mai bună echipă din România", a zis Lorand Kovacs la Digi. 

"Am sperat să-i scoatem pe Steaua. Am avut cîteva ocazii. Din punctul meu de vedere Breeveld trebuia eliminat. Steaua e o echipă de valoare, campioana României, a reușit să ne dea gol pînă la urmă.

Mi-aș dori să merg la Steaua, ei dețin 31% din drepturile federative. Spun asta, deși cred că am fost dezavantajați, iar arbitrajul a avut un rol important în seara asta", a zis și Calcan la Digi. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.