Baschet

Situație DRAMATICĂ: Baschetul românesc riscă să rămînă și fără câștigătoarea Cupei

Articol de Cornel Biholari  —  vineri, 25 septembrie 2015

După Asesoft Ploiești, desființată din postura de campioană en-titre, baschetul masculin intern riscă să rămînă și fără BC Timișoara, deținătoarea Cupei României.

Sportul timișorean suferă din cauza blocajului instituit de Curtea de Conturi pe finanțarea venită de la autoritățile locale și județene. Primul club afectat puternic e BC Timișoara.

"Leii" l-au pierdut pe americanul Kyle Shiloh din cauza nesiguranței înainte de returul din optimile Cupei cu Energia Tg. Jiu, meci pierdut ieri acasă cu scorul de 63-70 după ce în tur tot gorjenii s-au impus cu 65-59."Shiloh a plecat deja, Milosevic și Barovic vor pleca, urmează toți străinii", a declarat Dragan Petricevic, antrenorul lui BCT.

Timișorenii așteaptă rezolvarea favorabilă a contestației la Curtea de Conturi, altfel, urmează ca și bugetele lui CH Poli (handbal masculin), ACS Poli și Timișoara Saracens (rugby) să fie în mare pericol.

Deocamdată BC Timișoara rămîne în competiții și încearcă să supraviețuiască, clubul făcînd un apel la oamenii de afaceri din zonă pentru un apel la oamenii de afaceri din zonă pentru un sprijin pe termen scurt.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.