Liga 1

Ce înseamnă, pînă la urmă, să ieși din insolvență? 4 lucruri care vor transforma Dinamo: de la bani, la faimă

Articol de Sergiu Alexandru  —  Friday, 25 September 2015

Dinamo a primit o veste mare în ceea ce îi privește viitorul. Clubul a ieșit oficial din insolvență și începe acum o nouă etapă.

GSP.RO îți prezintă 4 consecințe imporante și benefice pentru echipă ale ieșirii din insolvență.

1. Dinamo își recapătă suflul

După ieșirea din insolvență, Dinamo redevine una dintre echipele importante în Liga 1, care se va bate pentru cîștigarea celor trei trofee. Acum, "cîinii" nu mai au scuza insolvenței și a problemelor financiare pentru a motiva lipsa de rezultate, fiind presați de fani să obțină trofee. În plus, scade presiunea. Rednic s-a prins constant de ghimpele insolvenței, acum are liniște în ceea ce privește problemele exterioare echipei.

2. Cupe europene. Și bani

Ieșirea din insolvență îi va da lui Dinamo dreptul de a juca în cupele europene. Dacă se vor clasa pe un loc eligibil, "cîinii" vor putea participa în competițiile internaționale începînd cu sezonul 2017-2018. Ultimul meci al lui Dinamo în Europa a fost pe 30 august 2012, cînd au fost eliminați din Europa League de Metalist Harkov. Mai mult, fondurile dintr-o eventuală participare în Europa se pot transformă în transferuri sau salarii mai mari.

3. Transferuri > Zero

Dinamo poate de acum să cheltuie bani pentru a face transferuri și nu doar să aducă jucători liberi de contract. În următoarea perioadă de transferuri, "cîinii" se pot întări cu fotbaliști importanți, pe care pînă acum nu i-au putut aduce, devenind o candidată serioasă la titlu. Ieșirea din insolvență o face pe Dinamo să fie iar o echipă cu prestigiu și care să dea siguranță jucătorilor, ceea ce poate duce la achiziționarea unor fotbaliști cu prestigiu.

4. Salarii atractive

Dinamo poate deveni din nou o echipă atractivă pentru jucătorii importanți. După ieșirea din insolvență, echipa poate să ofere salarii mai mari, ceea ce i-ar atrage pe jucătorii importanți, care să ajute la creșterea echipei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.