Liga 1

Kharja a avut de suferit din cauza staff-ului Stelei » Motivele declinului din acest sezon al Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 septembrie 2015

Gazeta Sporturilor de azi prezintă o analiză a pregătirii fizice precare a Stelei, motiv pentru care echipa a avut un început slab de sezon.

Una din consecințele pregătirii fizice slabe a fost accidentarea lui Houssine Kharja, pe care tocmai îl achiziționase. Și în cazul marocanului, problema a fost una de pregătire fizică: el a cedat după numai 54 de minute jucate împotriva Chiajnei.

Din cauza unor probleme musculare, va sta 10 zile. Africanul de 32 de ani s-a accidentat într-o partidă în care a fost folosit, deși abia semnase și venea după o pauză lungă.

Înaintea disputei cu Concordia, de pe 21 septembrie, el nu mai jucase un meci întreg în vreun campionat de pe 1 mai, de patru luni și trei săptămîni! În acest interval, mai bifase 13 minute pentru Sochaux în Ligue 2 și un joc la "naționala" Marcocului, 1-0 cu Libia în Cupa Națiunilor Africane.

Citește în ediția de azi a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală de ce Steaua suferă și cine este de vină pentru pentru problemele fizice pe care le au roș-albaștrii.

ALTE SUBIECTE DIN NUMĂRUL DE ASTĂZI

√ Ghohere = Chipciu+Tade+Tudorie. Dinamovistul, adus gratis, e mult mai eficient decît cei 3 steliști care au costat-o pe Steaua 2 milioane de euro!

√Rădoi - Pancu, duelul antrenorilor care au doar dreptul să tacă

√ Nicolae Butacu, fost medaliat cu argint european și cu bronz mondial în anii '90, rememorează momentele unei cariere de succes și cele ale unei căderi inexplicabile la Olimpiadă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.