Diverse

Hattrick Mădălina Ghenea! După Leonardo Di Caprio și Gerard Butler, românca l-a cucerit pe Cristiano Ronaldo!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 septembrie 2015

După despărțirea de Irina Shayk, Cristiano Ronaldo a apărut în presa mondenă destul de des. S-a scris despre superstarul portughez că ar fi încercat să cucerească o minoră, că ar fi început o relație cu un fotomodel italian, apoi cu un model spaniol.

New entry pe lista de cuceriri a lui Cristiano este, se pare, Mădălina Ghenea. Superba româncă a apărut în clipul de promovare al parfumului lansat de portughez, "Cristiano Ronaldo Legacy". Spaniolii o aseamănă pe Mădălina cu fosta iubită a lui Ronaldo, Irina Shayk.

Frumoasa de 27 de ani a evitat să comenteze subiectul, rezumîndu-se să spună: "Am apărut în clipul de promovare al parfumului lui Ronaldo pentru că și el m-a ajutat într-un proiect de caritate al unei fundații al cărei ambasador sînt. Scopul acelui proiect era să ajutăm cele mai sărace comunități din Haiti. Ronaldo ne-a dat o mînă de ajutor pentru a construi o bază sportivă. E o persoană foarte plăcută, iubește copiii și s-a implicat imediat în proiect. Cînd e vorba de acte de caritate, Cristiano e foarte săritor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.