Liga Campionilor

Se mută Barcelona în Franța?! Clubul blaugrana ia în calcul să joace în Ligue 1 în cazul separării Catalunyei de Spania

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday 29th of September 2015 12:00

Separatiștii au făcut un prim-pas, cîștigînd în alegerile regionale 72 de mandate din totalul de 135 ale Parlamentului catalan

Informația a apărut chiar în ajunul duelului din Ligă cu "farmaciștii" de la Leverkusen. Surse din cadrul clubului blaugrana susțin că Barcelona ar fi pregătită să evolueze în Franța dacă într-o bună zi se va ajunge la separarea Catalunyei de Spania!

Barca împotriva PSG și în Ligue 1?! Messi contra Ibrahimovici? Tot ce-i posibil. Madridul a amenințat-o deja pe campioana en titre cu excluderea din Primera în cazul proclamării independenței. Și cum separatiștii au făcut duminică primul pas, cîștigînd în alegerile regionale 72 de mandate din totalul de 135 ale Parlamentului catalan, mutarea Barcelonei în Hexagon e de luat în calcul.

Din punct de vedere geografic, cel puțin, transferul n-ar fi o problemă. Doar Catalunya se învecinează la nord cu Franța.

"Messi prinde El Clasico"

Donato Villani, medicul naționalei Argentinei, crede că Messi are toate șansele să prindă El Clasico din 21 noiembrie după ruptura de ligament suferită sîmbătă, în meciul Barcei cu Las Palmas (2-1). "Nu e o ruptură care să necesite operație. Are nevoie doar de odihnă și kinetoterapie. Sigur joacă împotriva Realului", a spus Villani.

"Și eu am avut o accidentare ca a lui Messi. Am jucat chiar mai bine apoi. Oricum, îi va prinde bine să se odihnească un pic"
Gică Hagi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.