Tenis

Monica Niculescu, eliminată în turul 2 la Wuhan » Românca nu a rezistat în fața Carlei Suarez Navarro, deși a făcut un meci bun

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 septembrie 2015

Monica Niculescu a fost eliminată în turul doi al turneului de la Wuhan, de Carla Suarez Navarro, scor 7-5, 3-6, 4-6, după o partidă care a durat 2 ore și 40 de minute.

Românca, locul 47 WTA, a început mai bine meciul Navarro, locul 10 WTA, și a cîștigat primul set, 7-5, după șapte break-uri reușite de cele două jucătoare.

În setul doi, Suarez Navarro a reușit două break-uri, iar Niculescu nu a avut forța de a reveni, deși a cîștigat o dată pe serviciul adversarei, setul terminîndu-se 6-3 pentru Navarro.

Jucătoarea din Spania a început bine setul decisiv și a condus cu 3-1, dar românca a revenit și a condus cu 4-3. La 4-4, Niculescu a pierdut game-ul în care a servit, iar Navarro a servit pentru a cîștiga meciul.

Alte două românce vor evolua azi la turneul de la Wuhan. De la ora 10:45, Irina Begu, locul 26 WTA, o va întîlni pe Roberta Vinci, locul 18 WTA. Simona Halep va debuta la turneul chinezesc contra Anastasiei Pavlyuchenkova, locul 33 WTA, de la ora 15:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.