Baschet

VIDEO Scandalul ia amploare: imn secuiesc în Liga 1 de baschet feminin » Explicația fanilor din Sfîntu Gheorghe: "Cîntăm ce imn vrem cîtă vreme plătim bilet!"

Imagine din aprilie, cu echipa dîmbovițeană aliniată la imnul secuiesc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 septembrie 2015

După ce spectatorii l-au cîntat la un meci de "C", fani şi oficiali ai echipelor din CN de baschet feminin acuză: "Echipele se aliniază la imnul secuiesc!"

Un suporter de la Alba Iulia şi un oficial de la Tîrgovişte acuză că, în sala "Kati Szabo" din Sf. Gheorghe, echipele sînt primite cu imnul secuiesc. "Apoi, se scandează «Ţiganii!». Asta se întîmplă de ani de zile, fără să se ia măsuri", spun cei doi, susţinuţi de imagini video!

Scandalul este explicat în Gazeta Sporturilor de astăzi și poate fi citit în detaliu EXCLUSIV în ziar sau pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ediția print este urcată zilnic!

Ieri, Gazeta Sporturilor a prezentat cazul partidei Csikszereda Miercurea Ciuc - Iernut 0-0, din cadrul seriei C5 a ligii a treia. La acest meci, suporterii gazdelor ar fi cîntat, împreună cu jucătorii, imnul Ţinutului Secuiesc. Nici arbitrul, nici observatorul n-au infirmat varianta.

2012este anul în care s-a refondat echipa de baschet feminin sub numele de Sepsi SIC: SIC de la "Siculorum", denumirea în latină a Ţinutului Secuiesc

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.