Stranieri

Echipa românilor din Anglia, ţinta unui atac fără precedent: "Vă batem cîntînd «God Save the Queen»"

Articol de Răzvan Luţac, Claudiu Râpan  —  Thursday 1st of October 2015 12:00

Antrenorul unei adversare i-a numit pe cei de la FC România "idioţi" şi "laşi" după un meci pierdut cu 0-1. "L-am raportat la Federaţie", spune conducătorul Ionuţ Vintilă

Trupa care a reuşit, anul trecut, să ajungă pînă în fazele semiprofesioniste ale Cupei Angliei a fost luată la ţintă de un antrenor advers după ultimul meci de campionat, 1-0 cu Ilford. Allan Fenn, 44 ani, a reacţionat dur la adresa formaţiei românilor din Anglia.

"Laşii! Simulează, plîng, scuipă şi ciupesc! Abia aştept să joc din nou împotriva lor. O să îi batem cîntînd «God Save the Queen»" au fost cele două postări consecutive ale acestuia pe Twitter. Urmate de o alta, în care jucătorii erau numiţi "idioţi".

Conducătorul românilor, Ionuţ Vintilă, a răspuns pentru Gazetă. "Am făcut o sesizare la ligă, care o va trimite mai departe, pentru a-l raporta la Federaţie. Nu înţeleg de ce face asta, probabil pentru că a pierdut în minutul 90+4. După meci am dat mîna, m-a felicitat, arbitrii n-au observat nimic în neregulă", a declarat tîrgovişteanul.

Gorea şi alţi 10

Acum o lună, declaraţiile fotbalistului Ceahlăului, Răzvan Gorea, au făcut vîlvă. "Merg la muncă în Anglia. Nu se poate ca un om la 23 de ani să-i ceară bani mamei pentru a iesi la un suc şi pentru a merge cu microbuzul la stadion". Acum, Gorea negociază cu FC România. 10 foşti jucători din primele două divizii mai activează la FC România: Roheţki (Suceava), Fl. Pop (Bihor), M. Dinu (Petrolul), Cososchi (Dorohoi), Sandu şi Ghinea (Berceni), L. Dobre (Slobozia), P. Tincu (Iaşi), Bugiu (Chiajna), B. Ungureanu (Brăila). În trecut au jucat Cl. Răducanu, Pelecaci sau Cornea.

5este locul ocupat, în prezent, de FC România în Essex League, Liga a 9-a engleză

1881este anul în care s-a fondat echipa din Ilford, aceasta fiind refondată acum 3 decenii după o dispariţie de 8 ani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.