Baschet

VIDEO Val de reacţii după dezvăluirile Gazetei referitoare la intonarea cîntecului secuiesc: "Obligaţi să asistăm la imn!"

Articol de Răzvan Luţac, Claudiu Râpan  —  Thursday 1st of October 2015 12:00

Oficiali şi cititori ai ziarului au punctat că obiceiul nu se regăseşte doar la fotbal şi baschet, ci şi în alte sporturi, precum hochei sau futsal

Imaginea patinoarului din Gheorghieni, cu steagul Ungariei şi cel al Ţinutului Secuiesc agăţate de tavan, a făcut înconjurul internetului ieri. În aceeaşi zi în care Gazeta dezvăluia că la partidele de baschet feminin ale formaţiei Sepsi SIC Sfîntu Gheorghe se intonează imnul secuiesc.

"Este posibil să fi fost un meci al Ținutului Secuiesc cu Ungaria, din aprilie 2015, la care totuși s-au pus cele două steaguri", a punctat managerul patinoarului, Siklodi Piroska, pentru voceatransilvaniei.ro.
Gazeta a primit un mesaj şi de la directorul tehnic al clubului de futsal Dunărea Călăraşi, Cristian Ivanciu: "Acelaşi lucru se întîmplă şi în Liga 1 la futsal. La Odorhei, la Sfîntu Gheorghe, la Tîrgu Secuiesc.

Click aici pentru VIDEO!

Problema e că şi formația oaspete este obligată să asiste la acest imn! La Odorhei ni s-au închis uşile şi nu am fost lăsaţi de stewarzi să mergem la vestiare doar ca să asistăm la imnul secuiesc!".

"Dacă se cîntă imnul secuiesc, asta se întîmplă după meciuri. Nu s-au dat amenzi şi nu s-a raportat niciodată aşa ceva"
Cristian Vornicu, reprezentant futsal în CEx FRF

Ce au spus cititorii pe GSP.ro

"În meciul de vineri cu CS Iernut JUCĂTORII lui AFC Csikszereda au dat tonul la imn, iar grav este că oficiali, arbitri şi observatori se fac că plouă"
dincolodenori

"Nu mă miră... Şi mie mi-au chemat copilul (15 ani) la comisia de karting - Federaţia Română de Karting vorbeau ungureşte..."
Marian Pascu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.