Liga 1

Marea "schismă" roș-albastră: FCSB = Steaua? 30 de foste glorii se contrează în Gazetă » Votează și tu în sondaj!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 October 2015

Întrebarea anului 2015: FCSB e sau nu Steaua? Gazeta dă răspunsul prin intermediul celor mai reprezentativi 30 de foști fotbaliști.

Toată această polemică, dacă FCSB e sau nu continuatoarea Stelei București, e practic controversa anului în fotbalul românesc.

Nici măcar în urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie și Justiţie nu s-a lămurit dacă FCSB e tot una cu Steaua București. CSA susţine că nu și își cere palmaresul de pînă în 1997. Gigi Becali susţine că da și continuă să-și pună Cupa Campionilor și Supercupa Europei pe
spatele autocarului echipei.

Tocmai de aceea, GSP încearcă azi un altfel de răspuns la această întrebare. Ziarul a cules nu mai puţin de 30 de păreri, de la 30 de foști fotbaliști importanţi pentru istoria Stelei. Pentru fiecare perioadă în parte. Din 1947 și pînă astăzi.

Concluzia? Întrebarea momentului divizează gloriile Stelei în două tabere. S-a împărțit și istoria! 

Cumpără ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau citește varianta digitală și află părerile celor mai importanți jucători ai Stelei despre situația actuală.  Vezi cine susține clubul condus de Becali și ce nume mari nu cred că actuala echipă este continuatoare Stelei. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.