Liga 1

Antrenorul Stelei să ia de generali: "Arătați actele! Ce aveți voi? De ce nu a venit Boroi să zică «Uite, Mirele, salariul de 25.000 de euro?»" » Ce spune despre revenirea în Ghencea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 octombrie 2015

Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, a vorbit despre scandalul dintre Becali și Armată, cu privire la echipă, și are un mesaj dur pentru generali.

"De o lună de zile ni se tot spune că ni se va trimite un contract. Noi le-am dat o foaie și le-am spus și ce sumă sîntem dispuși să plătim, dar ei nu nu răspund. Nu înțeleg ce vor. La nici una dintre întîlniri nu ne-au spus ce pretenții au și nu s-a întîmplat nimic.

Ei spun că au palmaresul, stadionul, echipamentul, culorile și sigla, dar nu au nici un document. Să vină să arate, că așa și eu pot spune că am licență, dar nu e așa. Arătați actele. Ce aveți voi?

Eu cînd am luptat pentru echipă nu am făcut-o pentru generali sau Armată. Nu am adus bani din Europa pentru ei. De ce nu a venit domnul Boroi atunci cînd trebuia plătit salariul meu, de 25.000 de euro, să vină sa zică «Uite, Mirele, salariul».

Acum cînd s-au investit 40 de milioane și echipa face profit, au venit și și-au amintit că echipa e a lor. Nu este normal ce se întîmplă.
Eu, pînă cînd vor intra buldozerele și vor cădea tribunele, voi spera că ne întoarcem pe Ghencea, unde este casa noastră.

Ei vor să facă echipă, dar cu ce bani? Nu pot face performanță cu salarii de 2.000 de euro pe lună. O să ajungă la fel ca FC Voluntari", a declarat Rădoi.

Citește și: Mirel Rădoi îl "faultează" dur pe Șumudică: "Are un singur tricou decolorat, la care își ridică gulerul și face pe măscăriciul"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.