Liga 1

VIDEO Noi dezvăluiri despre situația lui Rădoi: "Nu poate fi nici director sportiv! Cea mai mare calitate a lui este aceea că e finul lui Becali"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 octombrie 2015

Mirel Rădoi este trecut în acte ca director sportiv al Stelei, pentru că nu deține licența PRO, care îi dă dreptul să fie antrenor principal.

Costel Lazăr, directorul sportiv al Astrei, a declarat că Rădoi nu poate ocupa nici această funcție pentru că nu a dat Bacalaureatul.

"Rădoi nu ar trebui să îi dea replica lui Șumudică, pentru că el nu este antreonor. Ar trebui să se ia la harță cu mine, că eu sînt director sportiv. Cea mai mare calitate a lui este aceea că e finul nașului.

Rădoi nu are voie nici să fie director sportiv și nu înțeleg de ce nu se sesizează nimeni. Inspectoratul Teritorial de Muncă ar trebui să facă ceva. Ca să fii director într-o societate, trebuie să ai BAC-ul luat. Așa scrie în fișa postului", a spus Lazăr la televiziunea sportro.

Și Sorin Cârțu îl critică pe Mirel Rădoi pentru că nu a dat examenele la timp! Cârțu este cel care l-a descoperit pe Rădoi și l-a promovat în Liga 1 la nici 19 ani. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.