Liga 1

Steaua e condusă din închisoare: 5 decizii importante impuse de MM la club!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 October 2015

Deși aflat în spatele gratiilor, Mihai Stoica e omul care ia deciziile importante la campioana României, vorbește cu jucătorii și cu stafful tehnic și știe tot ce se întîmplă în vestiarul roș-albaștrilor.


Chiar dacă legea îi interzice să activeze în fotbal pentru doi ani după ce va fi eliberat, MM își pregătește revenirea la Steaua. Gazeta de Duminică dezvăluie 5 decizii importante luate în ultima vreme de fostul manager.

1. El pregătește campania de achiziții din iarnă

Rădoi a anunţat că în pauza de iarnă Steaua se va întări cu trei sau patru jucători. În privinţa acestora, antrenorul deja se sfătuiește cu MM, încercînd să găsească cele mai bune soluţii după ce în vară au fost aduși 8 jucători și nici unul nu a devenit o piesă cu adevărat importantă în angrenajul echipei.

Stoica a cerut referinţe și pentru Kharja, motiv pentru care a discutat telefonic cu Cosmin Olăroiu. Acum, a luat deja legătura cu niște impresari prin intermediari și le-a transmis ce fel de jucători dorește.

 
Află din ediția tipărită care sînt celelalte măsuri pe care MM le-a implementat în club. Ziarul e disponibil din zori la tarabe și după ora 1:00 în varianta digitală-AICI


Alte subiecte exclusiv print:

- Inițiativă inedită: cum arată o selecționată română și una internațională formate din jucători născuți pe Dunăre

- S-a retras acum 12 ani, dar încă mai aduce miliarde de dolari profit anual sponsorului principal! Ghicești despre cine e vorba?

- Football beauty: un mijlocaș de la ACS Poli a cucerit-o pe cea mai focoasă suporteră timișoreană

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.