Rugby

FOTO Sfîrșitul lumii » Anglia e prima gazdă care nu reușește să treacă de grupe!

+6 Foto
"Noi nu putem ieși din grupă!", un joc de cuvinte în care «pool» înseamnă și piscină!

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 5th of October 2015 12:00

Englezii își pun la zid favoriții după dezastrul de pe Twickenham, 13-33 cu Australia. Cunoscuți pentru umorul lor, britanicii îi iau peste picior pe ”trandafiri”

"Sfîrșitul lumii" a titrat Daily Mail, după ce Anglia a pierdut sîmbătă seara, 13-33 pe Twickenham, în fața Australiei. Englezii nu au avut replică în fața Wallabies, cangurii dominîndu-i pe britanici la toate capitolele. "Ieșire umilitoare acasă pentru englezi, iar visul cîștigării cupei s-a transformat într-un coșmar australian", a scris și The Telegraph.

Fanii și specialiștii englezi i-au cerut imediat demisia antrenorului Stuart Lancaster, dar acesta a spus că pentru el prioritar e următorul joc, cu Uruguay! Va fi probabil demis de Federația Engleză de Rugby (RFU). Ian Ritchie, președintele executiv al RFU, a fost și el aspru criticat după ce a declarat că "lecția va fi învățată în mod clar și calm", după acest eșec.

Pe rețelele de socializare, fanii și-au luat favoriții peste picior și au apărut tot felul de imagini și desene care-i ironizează pe rugbyștii englezi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.