Liga 1

UPDATE Veste excelentă pentru Gică Popescu! Judecătorii sînt de acord cu eliberarea fostului mare internaţional!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 octombrie 2015

Gheorghe Popescu a fost adus azi din penitenciar la Judecătoria Sectorului 4, unde este judecată cererea de eliberare condiționată, după ce a executat jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună și zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători.

UPDATE 15:00

Gică Popescu a primit aviz favorabil din partea judecătorilor, însă cel mai probabil procurorii vor depune recurs. În aceste condiţii, fostul mare internaţional va mai rămîne o scurtă perioadă la închisoare.Săptămîna următoare ar putea să se judece recursul și tot atunci să fie eliberat.

UPDATE 10:35

Procurorii se opun eliberării "Baciului" și au cerut judecătorilor să refuze cererea. În scurta sa pledoarie, Popescu a menționat că a înțeles că a greșit, anunță Dolcesport.

*****

Instanța Judecătoriei Sectorului 4 urmează să decidă dacă Gheorghe Popescu va fi pus în libertate, după ce Comisia de la Penitenciarul Jilava, unde fostul internațional își execută pedeapsa, a hotărît, pe 24 septembrie, să îl propună pentru liberare condiționată.

Decizia pe care o va lua Judecătoria Sectorului 4 nu va fi definitivă, ci va putea fi contestată la Tribunalul București, care în final va dispune cu privire la eliberarea condiționată. Gheorghe Popescu ar putea părăsi penitenciarul doar după o decizie definitivă privind eliberare sa condiționată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.