Nationala

Iordănescu îl cheamă lîngă națională pe Gică Popescu: "Am nevoie de experiența lui" » Pe cine mai vrea selecționerul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 October 2015

Anghel Iordănescu pregătește dubla cu Finlanda și Insulele Feroe din toate punctele de vedere. Selecționerul s-a gîndit și la partea morală a pregătirii.

Iordănescu a chemat mai multe legende ale fotbalului românesc alături de echipa națională și spune că ar avea nevoie și de Gică Popescu, aflat acum în închisoare.

I-am invitat să vină alături de jucători pe Lucescu și Ienei. M-a bucurat că domnul Lucescu a venit, sper că și Ienei să o faca. Pe Ienei l-am chemat și la Budapesta că era mai aproape de dînsul. Oricare dintre marii noștri antrenori e binevenit. Prin intermediul dumneavoastră îl invit și pe Cornel Dinu.

Sper ca Gică Popescu să se întoarcă în fotbal, pentru că avem nevoie de oameni cu experiența lui. Dar trebuie sa întrebați Federația dacă poate ocupa vreun post. Eu m-aș bucura foarte mult doar sa revină în fotbal", a spus Anghel Iordănescu în conferința de presă.

Primul meci al "tricolorilor" va fi cu Finlanda, pe 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, iar pe 11 octombrie vor juca în deplasare cu Insulele Feroe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.