Liga 1

Titularul în pericol » Cerniauskas și-ar putea pierde postul după ultimele gafe

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday 8th of October 2015 12:00

Cerniauskas a fost ezitant în mai multe partide din ultima vreme și i-ar putea ceda locul între buturi lui Iustin Popescu pentru prima etapă a returului, cu ASA

Vitautas Cerniauskas înlocuit cu Iustin Popescu. Ar putea fi marea mutare a lui Mircea Rednic pentru prima etapă a returului, pe 17 octombrie, cu ASA Tîrgu Mureș, meci ce se dispută în București.

Lituanianului i-a trecut mingea pe sub el în eșecul cu Astra, 0-1, la reușita lui Teixeira din minutul 83, a mai avut și alte erori în ultima lună de campionat, de aceea există posibilitatea de a i se acorda o mare șansă lui Popescu. Craioveanul de 22 de ani a bifat două prezențe în echipamentul lui Dinamo, în confruntarea din Cupa Ligii și în cea din Cupa României, și a arătat siguranță cît a jucat.

Iustin ar putea fi favorizat și de plecarea lui Vitautas la prima reprezentantivă a țării sale. Goalkeeper-ul de 26 de ani are două partide, cu Slovenia, pe 9 octombrie, și cu Anglia, pe 12 octombrie, iar după convocarea precedentă a sosit în România abia cînd dinamoviștii se pregăteau de meciul cu Pandurii, în Cupa Ligii.

13 meciuriare Cerniauskas pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1. A încasat 9 goluri

2 partideare Iustin Popescu, în Cupa Ligii, respectiv în Cupa României: 2-0 cu Pandurii și 3-2 cu Dacia Unirea Brăila

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.