Liga 2

Ionuț Popa are o cerere specială: "Guvernul ar trebui să intervină în fotbal"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 octombrie 2015

Ionuț Popa, antrenorul celor de la Șoimii Pîncota din liga a doua, a cerut Guvernului României să intervină în fotbalul din divizia secundă.

"Cred că am muncit și noi serios în vara asta. Am avut și sprijinul autorităților locale, al conducerii. În condițiile astea, am reușit să obținem rezultate surprinzătoare.

Campionatul de abia a început, au trecut doar 6-7 etape. Nu știu ce pretenții foarte mari emitem, dar sper să jucăm în așa fel încît să adunăm puncte, iar punctele pe care le adunăm să ne ducă foarte sus.

E o diferență între fotbalul de acum 4-5 ani și cel de acum. Determinarea face diferența. Echipa noastră este determinată, am depășit și problemele financiare, jucătorii sînt mulțumiți. Atunci cînd ei se antrenează bine și sînt multumiți, apar și rezultatele.

Normal ar fi ca echipele să se adune, să se facă o singură serie, iar Guvernul să intervină. Trebuie o lege clară. Dacă ar fi o singură serie, se vor schimba și lucrurile în legatură cu banii de la televiziuni. O deplasare Pîncota-Constanța implică mulți bani, dar și Federația o să intervină", a declarat Ionuț Popa, la Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.