Box

Rivalul lui Bute a vorbit despre marea confruntare: ”Își vrea centura înapoi? Sînt prea tînăr și prea bun, n-are cum să mă bată!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 octombrie 2015

James DeGale a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre confruntarea cu Lucian Bute, meci în care își va pune la bătaie titlul IBF la categoria supermijlocie.

"Vedeți ce fel de om sînt. Merg în Canada și îi dau acestui om oportunitatea de a lupta pentru titlul meu. Lucian Bute a fost campion mondial o perioadă îndelungată, patru sau cinci ani, și-a apărat cu succes titlul de mai multe ori, este un boxer foarte bun. În ceea ce mă privește, sînt într-o formă foarte bună, voi fi greu de învins.

Drumul meu abia începe, al lui este pe cale să se termine. Pe 28 noiembrie mă voi afla în Canada pentru a-mi apăra centura în fața unui fost campion mondial foarte bun. Acest tip încă își dorește mult să cîștige, își vrea centura înapoi, dar credeți-mă, sînt prea tînăr, prea proaspăt, prea bun pentru el", a spus De Gale.

Lucian Bute va boxa, pe 28 noiembrie, la Videotron Centre din Quebec, cu britanicul James DeGale, care își va pune în joc centura de campion IBF la categoria supermijlocie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.