Nationala

Mesaj dur al lui Gabi Balint pentru ”tricolori”: ”Știu cît puteți, nu am pretenții. Asigurați-vă că aveți toți «ouăle» în pantaloni”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 octombrie 2015

Gabi Balint, fostul internațional român, a postat un comentariu pe contul său de facebook după egalul obținut în prelungiri de ”tricolori” în fața Finlandei, 1-1.

Fostul atacant al Stelei a taxat reacția nervoasă a lui Chiricheș de la finalul partidei, care a țipat la ziariști: ”Luați-le interviu suporterilor!”.

”Ați jucat ofensiv aseară. Poate ca ați riscat prea mult în anumite situații, uitînd că există și faza defensivă. Unii dintre voi n-au prins cea mai inspirată zi, dar am văzut multă dorință. Oricum, știu cît puteți și de aceea nu am pretenții prea mari de la voi. Poate că meritați să cîștigați aseară, în urma ocaziilor pe care le-ați avut, dar n-ați reușit. Poate nu meritați să vă calificați, în urma jocului prestat în aceste preliminarii, dar poate reușiți. Așa-i în fotbal.

Nu e pentru cine merită, e pentru cine reușește. Eu rămîn al 12-lea jucător în continuare, chiar dacă Mr. Chiricheș mi-a tras o palmă aseară și m-a scos din singura echipă care mă mai reprezintă. Hai, adunați-vă rapid, demonstrați că formați o echipă unită, asigurați-vă că aveți toți «ouăle» în pantaloni și cîștigați în Feroe! Hai România!”, a scris Gabi Balint pe pagina sa de facebook.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Citeşte aici totul despre CALCULELE calificării României la Euro 2016!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.