EURO 2016

Atenție, imagini șocante! Fanii ruși s-au luat la bătaie cu moldovenii » Incidentele s-au lăsat cu victime pline de sînge

+3 Foto
moldova.org

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 October 2015

Mai mulți fani ruși s-au încăierat cu membrii Gărzii Populare de peste Prut înaintea meciului cu Moldova. Aproximativ 20 de ruși, care se îndreptau spre stadionul Zimbru, au insultat mai mulți protestatari și au scandat lozinci anti-Republica Moldova și anti-UE, anunță moldova.org.

Trei ruși au fost luați la bătaie de membrii Gărzii Populare, iar între timp s-a anunțat și Poliția.

Platforma DA a reacționat la incident printr-un comunicat de presă:

"În jurul orei 20:00, un grup din 7 persoane, în stare de ebrietate, originari din Federația Rusă, au venit în Orășelul Demnității. În timp ce locatarii priveau știrile, ei s-au aranjat în fața televizorului și au încercat să provoace mulțimea scandînd „vi measo mi russkie”.

Paza orășelului a încercat să îi liniștească, la care ei au atacat cu gaze lacrimogene. Unul din provocatori a fost imobilizat, iar altul în încercarea de a lovi paza a dat greș și a lovit în camaradul său.

De menționat, că deși poliția era în preajmă, s-a implicat abia după ce provocatorii au fost imobilizați de paza orășelului", se arată în comunicat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.