Nationala

Stelea nu e impresionat de "Magicianul" Sînmărtean: "Mergea pe teren cu Finlanda"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 octombrie 2015

În România - Finlanda 1-1, Sînmărtean a fost unul dintre jucătorii mediocri ai naționalei lui Iordănescu, fiind notat de Gazeta Sporturilor cu 6.

După meci, Bogdan Stelea, fost internațional, a criticat jocul lui Lucian Sînmărtean. "În anumite momente, nu mi-a plăcut de el. Mergea pe teren uneori. Parcă era blocat. Avea mingea la picior și mergea. Așa ceva nu mai există în fotbalul de azi", a declarat Stelea.

Mihai Stoichiță, fost antrenor la Steaua, a vorbit despre remarcații meciului. "Norocul nostru a fost Tătărușanu, care a fost extraordinar. Și arbitrul, care ne-a iertat de un penalty clar", a spus Stoichiță la DolceSport.

CUM NE CALIFICĂM

  • Batem în Feroe

Sîntem la mîna noastră, aşa că un succes în Feroe ne garantează calificarea în Franţa, indiferent de rezultatul obţinut de Ungaria în Grecia.

  • Egal în Feroe

Un semieşec în ultima rundă ne asigură biletele pentru Euro dacă Ungaria nu cîştigă sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

  • Înfrîngere în Feroe

O înfrîngere în ultima rundă ne trimite la Euro dacă Ungaria pierde şi ea sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.