Tenis

VIDEO Simona Halep a anunțat în ce stadiu e accidentarea » Ce spune despre participarea la Turneul Campioanelor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 October 2015

Simona Halep s-a accidentat la turneul de la Beijing și a fost nevoită să abandoneze meciul cu Lara Arruabarrena la scorul de 5-4 pentru spanioloaică.

Numărul 2 WTA era în pericol să rateze Turneul Campioanelor care va începe pe 23 octombrie, însă Simona îi liniștește pe români și spune că recuperarea merge cum trebuie.

"Am avut o accidentare, încă o am, la tendoul lui Achile. E o accidentare dificilă și trebuie să am foarte mare grijă de ea. E o inflamație, nu e foarte gravă, am făcut și RMN și ecografii, de toate. Nu e ceva grav, dar trebuie să o îngrijesc foarte bine.

Eu îmi doresc să joc, să fiu aptă la Singapore, mi-aș dori enorm pentru că acesta a fost țelul meu, a fost obiectivul meu pentru anul acesta. L-am îndeplinit, acum sper să merg și să joc cît de bine pot, să cîștig cîteva meciuri", a spus Simona Halep la Dolce.

...despre Turneul Campioanelor: "E un lucru deosebit, o onoare pentru mine să fiu numărul 1 la turneul de la Singapore, dar asta nu prea contează pentru că toate cele 8 de acolo joacă un tenis foarte bun și valorile sînt apropiate așa că nu mă gîndesc că sînt numărul 1, 2 sau 3, mă gîndesc doar că trebuie să iau fiecare meci și să îl joc sută la sută"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.