EURO 2016

VIDEO 12 locuri s-au ocupat deja la Euro 2016! Italia, Belgia și Țara Galilor au obținut biletele pentru Franța

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 octombrie 2015

Încă trei locuri la Euro 2016 au mai fost rezervate sîmbătă seară. Italia, Belgia și Țara Galilor s-au calificat înainte de ultima etapă a preliminariilor.

Squadra Azzurra merge fără mari emoţii la turneul final din Franţa, după ce a obţinut matematic calificarea cu o etapă înainte de preliminariile din grupe.

Click aici pentru VIDEO!

Eder a deschis scorul încă din minutul 11, însă gazdele au egalat surprinzător în minutul 31, după o serie de gafe din apărarea lui Conte. Lucrurile au revenit la normal chiar înainte de pauză, cînd El Shaarawy i-a readus pe italieni în avantaj. În minutul 65, Darmian a stabilit scorul final cu un şut din afara careului.

Belgia și Țara Galilor merg braț la braț

Belgia a avut o misiune ușoară, impunîndu-se în Andorra cu 4-1, și au trecut pe primul loc în grupa B, profitînd de eșecul Țării Galilor, 0-2 în Bosnia. Chiar și cu acest eșec însă, galezii au obținut și ei biletele pentru Franța, Israel ratînd șansa de a rămîne în cursa pentru locul 2, după înfrîngerea cu Cipru, 1-2.

Pînă în momentul de faţă s-au calificat la Euro 2016: Franţa (ţara gazdă), Cehia, Islanda, Portugalia, Elveţia, Austria, Anglia, Irlanda de Nord, Spania, Italia, Belgia și Țara Galilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.