Liga 1

Hagi i-a fermecat pe britanici cu invenția sa: "De cînd eram mic mi-am dorit să fac asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 October 2015

Gică Hagi și-a îndeplinit un vis o dată cu realizarea Academiei de fotbal, iar acum începe să culeagă roadele, Viitorul fiind a treia în Liga 1.

Jurnaliștii britanici de la celebra revistă Four Four Two au fost impresionați de creația "Regelui" și au venit în România pentru a discuta cu el.

"Cînd un patron de club dă afară antrenorul și se pune în locul lui, rar se sfîrșește cu bine. Așa că atunci cînd Hagi a decis să creeze un club pe care nu s-a mulțumit doar să-l conducă, ci și să-l antreneze, pesimiștii au ieșit la înaintare. La șase ani distanță, Viitorul este însă o echipă de top", scrie sursa citată.

Hagi le-a dezvăluit britanicilor că acesta a fost visul său încă de cînd juca fotbal și le-a oferit acestora cîteva detalii despre proiect.

"Încă de cînd eram fotbalist mi-am dorit să fac o academie importantă la Constanța. Obiectivul nostru este să le oferim copiilor cea mai bună oportunitate de a deveni fotbaliști profesioniști. În acest moment, sîntem cei mai buni din România", a explicat Hagi.

66de juniori cu vîrste între 13 și 18 ani locuiesc într-un hotel pe care Hagi l-a construit recent

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.