Liga 2

Fanii Rapidului răspund acuzelor familiei Moraru: "Nici un băiat nu i-a adresat nici un cuvînt"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 October 2015

La finalul meciului Rapid - Dacia Unirea Brăila, 3-1, Violeta Moraru, soția lui Valerii Moraru, i-a acuzat pe fanii giuleșteni că au înjurat-o și i-au lovit mașina. După aceste incidente, patronul Rapidului a anunțat că renunță la club. Vezi detalii.

Astăzi, fanii giuleșteni au răspuns acuzațiilor familiei Moraru și spun că nici măcar nu au bagat-o în seamă pe Violeta Moraru cînd aceasta părăsea stadionul.

 "Despre ce vorbim? La ieșirea de la Tribuna 2, băieții, 15 persoane, s-au oprit să cînte o melodie în cinstea victoriei care ne-a adus pe primul loc. Doamna Moraru era în mașină și ieșea din parcare.

Băieții nu s-au dat la o parte din fața porții, continuînd să cînte și să se bucure. Doamna nu a putut să părăsească parcarea și a rămas în mașină. Nici un băiat nu i-a adresat nici un cuvînt și nimeni nu a agresat-o verbal sau fizic. Nici nu se uitau la ea. Toți erau într-o «horă» în care cîntau neîncetat în fața mașinii. Faza cu oglinda e deja basm. Ulterior au apărut domniile lor, jandarmii, și au început să-i bruscheze pe băieți. Atît a fost. Acesta este «marele atac», a declarat un fan al echipei Rapid, potrivit DigiSport.

Fanii au postat un video cu mai mulți suporteri care cîntau și se bucurau în zona în care Violeta Moraru susține că a fost agresată de suporteri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.