Handbal

Egal cu final tensionat » Minaur Baia Mare a obținut doar un punct cu Elverum

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 12th of October 2015 12:00

HC Minaur Baia Mare a încheiat la egalitate aseară, în deplasare, în faţa celor de la Elverum, 28-28, după un meci în care a condus însă aproape tot timpul.

Campionii României aveau 14-9 la capătul reprizei întîi, iar în cea de-a doua s-au aflat din nou la cinci goluri înaintea adversarilor. Ultimele minute au echilibrat disputa, gazdele revenind puternic.

Totuşi, Minaur a avut şansa victoriei, după ce Ramba a înscris al 28-lea gol. Imediat însă, cînd mai erau 3 secunde de joc, Överby a egalat de pe extremă, la colţul scurt.

Marcatorii de la HCM: Ramba 6, Sadoveac 5, Cristescu 5, Aflitulin 4, Bera 4, Busecan 2, Ghiţă 1, Ostruşko 1. Minaur are 4 puncte în grupa D, la fel ca HC Metalurg şi HC Motor Zaporoje.

Următorul meci, pe 18 octombrie, acasă, contra celor de la HC Metalurg Skopje.

CUPA EHF / CSM București-Bregenz (Aut) 28-24
Avantaj fragil

În primul meci european din istoria clubului, CSM București a obținut o victorie la patru goluri diferență în fața austriecilor de la Bregenz, în prima manșă din turul doi al Cupei EHF. Echipa pregătită de Zvonko Sundovski a avut mari probleme să se desprindă pe tabelă, austriecii aflîndu-se multă vreme chiar la conducere.

În ultimele 20 de minute, CSM a redresat situația, Javier Humet și Krsto Milosevici l-au învins mai des pe cel mai bun om de pe teren, portarul sîrb Goran Aleksici. Diferența maximă a fost de 5 goluri, 27-22, dar la final s-a terminat 28-24, un avantaj care nu le conferă, neapărat, bucureștenilor prima șansă înaintea meciului retur, din Austria, de pe 17 octombrie.

CUPA EHF / Dinamo București-Diomidis Argous (Gre) 26-21 și 35-20
În turul 3!

Dinamo București mai are doar un pas pînă la calificarea în grupele Cupei EHF după ce a trecut fără emoții de grecii de la Diomidis Argous. Bucureștenii au jucat ambele manșe pe teren propriu, ușurîndu-și misiunea.

După victoria la 5 goluri de sîmbătă, 26-21, ieri elevii lui Eliodor Voica s-au impus mult mai clar: 35-20. Greul însă abia de acum începe, în turul 3 Dinamo putînd să dea peste echipe cu nume în handbalul european, din Germania, Franța, Ungaria, Spania sau Danemarca.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.