Nationala

Ce urmează pentru "tricolori" » Italia, tragere la sorți, turneu final!

Primul meci de pregătire va fi împotriva Italiei, pe care am întîlnit-o la ultimul Euro

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 12th of October 2015 12:00

Presa peninsulară a anunțat perfectarea unui amical cu România luna viitoare. Apoi, în decembrie, e tragerea la sorți. Turneul final durează fix o lună: începe pe 10 iunie și se termină pe 10 iulie.

România s-a calificat la Euro 2016 și, în noiembrie, își permite să umple calendarul internațional cu un amical de lux în locul eventualului baraj. Împotriva Italiei, o altă echipă calificată la Euro! Acesta ar urma să aibă loc pe 17 noiembrie, pe Stadio Dall'Ara din Bologna.

Urmează emoțiile tragerii la sorți. Cele 24 de echipe vor fi împărțite în 6 grupe a cîte 4 pe 12 decembrie 2015, într-o ceremonie care va avea loc la Palais des Congrès de la Porte Maillot din Paris.

Pînă la turneul final, România va susține o serie de partide amicale. Mai mult, în luna februarie, băieții care au dus România la Euro ar putea intra în cantonament.

Noul sistem de la Euro:

  • 6 grupe de cîte 4 echipe
  • se califică în "optimi" primele două echipe din fiecare grupă și cele mai bune patru locuri trei. Așadar, nu prind fazele finale ultimele locuri din grupe și doar două locuri trei
  • finala se joacă la o lună distanță de start, 10 iunie - 10 iulie
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.