Nationala

Eroul României din Feroe » Budescu: ”Le-am închis gura celor care au dat în noi!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 12th of October 2015 12:00

Erolul meciului din Feroe, Constantin Budescu, cel care a risipit pînă la pauză emoțiile cu două reușite, dintre care una de kinogramă.

- Budi, cum te simiți după acest meci în care ai fost decisv?
- Mă simt foarte bine! Normal că sîntem toți foarte fericiți pentru victorie, pentru o calificare meritată la un turneu final. Am sărbătorit-o în vestiar, o să sărbătorim la hotel. Poate și în ciuda tuturor răutăților care s-au spus la adresa noastră. Se poate spune că le-am închis și gura celor care au dat în noi și au fost destul de mulți care nu au vorbit de bine de noi. Cu atît mai bine că am obținut acesată calificare, poate că asta va face să fim mai uniți, fotbaliștii cu suporterii.

- Cum a fost la golul doi, ai vrut să tragi la poartă?
- Să zicem că am încercat să dau spre poartă și este foarte bine că a intrat. Oricum îmi doream enorm să înscriu, cu gîndul acesta am intrat în teren. Am reușit să marchez de două ori, sînt fericit, dar echipa este cea care a obținut victoria, calificarea.

- A fost o intreagă discuție cu convocarea ta, în ultima vreme.
- Din păcate nu am prea multe selecții la echipa națională, e adevărat. Dar poate că pe viitor o să strîng mai multe. Îmi doresc foarte mult să fiu aici, să ajut cît mai mult echipa națională.

- Te-ai gîndit ce adversari ți-ai dori în grupa de la Euro?
- N-am avut timp de asta și nici nu mai contează, Important e că vom fi acolo, la turneul final din Franța. Avem timp să ne gîndim și la adversari. Deocamdată vrem să ne bucurăm de acest moment, de această calificare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.