Nationala

Nu e sigur că rămîne, dar Iordănescu a făcut planul pentru Euro 2016: "Mă gîndesc la grădiniţa lui Hagi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 octombrie 2015

Anghel Iordănescu, selecţionerul României, a vorbit la revenirea în ţară după victoria cu Feroe, 3-0, şi despre planurile pentru Euro 2016.

"Trebuie să apară cîţiva jucători tineri şi trebuie să ne uităm cu atenţie la echipa de tineret. Mă gîndesc la grădiniţa lui Hagi, dar şi la celelalte echipe care mai pot propune şi ele jucători tineri. Nu mă uit după un număr 10, ci după jucători care pot ajuta echipa naţională.

Să lăsăm tragerea la sorţi pentru decembrie. Să vedem unde am fost buni şi unde au fost minusurile. Să pregătim amicalele. Ne dorim să jucăm cu Italia la Bologna", a spus Anghel Iordănescu.

Tehnicianul le-a transmis şi un mesaj suporterilor naţionalei: "În primul rînd, cred că este o bucurie foarte mare. Trebuie să învăţăm din nou să ne bucurăm. Nu mai ştim să preţuim victoriile şi calificările. Sînt 8 ani de la ultima calificare şi doar a doua în ultimii 15 ani, chiar aproape 18 de la ultimul mondial. Trebuie să-i felicităm pe băieţi pentru ceea ce au obţinut şi trebuie să ne bucurăm".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.