Nationala

Cuplu în vîrstă de 135 de ani! Cîrțu vine cu o soluție pentru națională: "De ce n-ar face așa?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 October 2015

Toată lumea își pune problema antrenorului pe care îl va avea România la Euro 2016, iar Sorin Cârțu vine cu o ipoteză proprie. Fostul tehnician al celor de la CS U Craiova ar vrea să vadă un cuplu Iordănescu - Lucescu. 

"De ce n-ar face pentru Campionatul European cum am făcut noi la Craiova, eu cu Săndoi? Unde sînt două capete deștepte, de ce să nu meargă pentru Campionatul European? Sînt ei doi, și ceilalți trei copii din staff-ul tehnic. Ar fi o colaborare super.

Sînt două minți luminate în fotbalul românesc, de ce să nu se pună în slujba fotbalului românesc? Ei sînt prieteni, eu așa am înțeles din toată atmosfera meciurilor care s-au desfășurat. Cînd Lucescu a fost în țară a venit pe la națională, a vorbit. La fel de bine ar putea fi și pentru Euro. Numai pe perioada asta. Să lucreze împreună, care e problema?

Din discuțiile a doi oameni foarte pregătiți, trebuie să iasă ceva bun. Sînt doi antrenori la o vîrstă la care orgoliile și vanitățile nu mai trebuie să iasă în evidență. A fost destul timp concurență. Acum e interes național. Să-și dea mîna toată lumea și să ajute fotbalul românesc", a spus Sorin Cârțu pentru Dolce Sport.

135 de aniar avea antrenorii de pe banca naționalei, dacă sugestia lui Cîrțu ar fi admisă. Iordănescu are 65 de primăveri, în timp ce Il Luce are 70

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.